مشاور پروژه های اجرایی جی جی پی سفارت ژاپن در بازدید از مرکز فنی حرفه ای شهرستان بشاگرد از تجهیز تعدادی از کارگاه های آموزشی، احداث خوابگاه، فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی در این منطقه خبر داد.
به گزارش عصر بشاگرد به نقل از بشاگرد نیوز؛رشد و پیشرفت شهرستان بشاگرد به دغدغه اصلی مردم و مسئولان این منطقه تبدیل شده که هر کس به نوعی درگیر این مسأله است و پیشرفت هر شهری، قبل از هر چیز دیگر به اساسی ترین زیر ساخت یعنی جاده و مسیر ارتباطی نیاز دارد.
مسیر های ارتباطی شهرستان بشاگرد سال های زیادی است که با کیفیت پایین خود تبدیل به یکی از مهمترین عوامل عدم پیشرفت شهرستان شده اند که کمک رسانی و انجام فعالیت ها و پروژه های اساسی را در این شهرستان تحت شعاع خود قرار داده است.
غرق شدن مردم و مسئولان در بحث های سیاسی و جناحی سم کشنده ای برای روند توسعه بشاگرد است که انتظار می رود با دید و نگرشی متفاوت و فرا جناحی به جای بحث و دعوای بی مورد فکری به حال اشتغال جوانان شود.
مشکل اشتغال بشاگرد به عنوان یکی از مهمترین مسائل جوانان این شهرستان جزء با روی آوردن به آموزش و فرهنگ سازی با تکیه بر پتانسیل های این منطقه مرتفع نمی شود.
امروزه لزوم همکاری مراکز آموزشی و نهاد های حمایتی با یکدیگر برای بیرون کشیدن مردم از گرداب بیکاری در بشاگرد برکسی پوشیده نیست که گام اول این تعامل را مرکز فنی حرفه ای شهرستان و کمیته امداد امام خمینی(ره) برداشته اند.
نتیجه این تعاملات و همکاری های فرا سازمانی در بشاگرد اکنون ایجاد کلاس های آموزشی فراوان برای حدود ۲۰۰ نفر کارآموز زن و مرد در شهرستان است.
همکاری که با تخصص آموزشی مرکز فنی حرفه ای شهرستان در فضای کارگاهی کمیته امداد با بودجه هایی مشترک انجام می شود و نوید بخش چیزی جز «اشتغال» برای جوانان شهرستان نیست.
روز گذشته جلسه ای با حضور محمد شجاعی نماینده سفارت ژاپن به دعوت اداره فنی حرفه ای استان هرمزگان به میزبانی مرکز فنی حرفه ای شهرستان بشاگرد برگزار شد که معاون فنی حرفه ای استان و مسئول خود کفایی اداره کل کمیته امداد شهرستان بشاگرد از دیگر میهمانان آن بودند.
محمد شجاعی مشاور پروژه های اجرایی جی جی پی سفارت ژاپن در خصوص وضعیت زیرساختی شهرستان بشاگرد، اظهار کرد: اولین چیزی که توجه ها را در این منطقه جلب می کند جدا از بحث محرومیت و پراکندگی جمعیتی، وضعیت تأسف بر انگیز راه های ارتباطی شهرستان های مجاور به بشاگرد است که هم از لحاظ کیفیت آسفالتی و هم از ورود احشام باعث تصادفات فراونی در این منطقه می شود.
مشاور پروژه های اجرایی جی جی پی سفارت ژاپن افزود: برای توسعه این منطقه و با توجه به قطب اقتصادی کشور و سواحل مکران ، اصلی ترین نیاز شهرستان بشاگرد احداث و بهبود کیفیت راه های ارتباطی است که به عنوان اصلی ترین زیر ساخت شناخته می شوند.
شجاعی با اشاره به اهداف خود از سفر به بشاگرد و بازدید از مرکز فنی حرفه ای این شهرستان، گفت: کشور ژاپن دوره هایی را در کل کشور های دنیا از جمله ایران در قالب «پروژه های جی جی پی» یا «تأمین امنیت انسانی»، برای قشر محروم و آسیب پذیری که نیاز به آموزش های پایه در بحث های آب شرب، تحصیل، اشتغال و معیشت و … در هر کشور دارند برگزار می شود.
وی بیان کرد: این پروژه ها هیچ منفعت مالی برای کشور ژاپن ندارد و با اهداف بشر دوستانه در بیش از ۱۲۰ کشور دنیا فعالیت می کنند و حدود ۱۸ سال در تمامی استان های ایران در زمینه های آموزش و پروش، سازمان های خیریه خصوصی، خدمات درمانی، خدمات اجتماعی، آب رسانی و … انجام می شوند.
مشاور پروژه های اجرایی جی جی پی سفارت ژاپن تصریح کرد: هدف ما در بشاگرد انجام یک سری از طرح های پایه برای یاری و تحول اوضاع معیشتی و اقتصادی مردم این شهرستان است.
شجاعی در خصوص ارتباط برنامه های خود با ظرفیت های معدنی و کشاورزی شهرستان، اظهار کرد: با توجه به فضای بسیار مناسبی که سازمان فنی حرفه ای در این شهرستان احداث کرده، قصد داریم با ارائه آموزش های هدفمند در ارتباط با پتانسیل های شهرستان، جوانان را به سمت شغل پدریشان سوق دهیم.
وی ادامه داد: امکاناتی که به این آموزشگاه ارائه می شود باید در جهت ایجاد اشتغال پایدار در خود شهرستان در زمینه ضرفیت های موجود در منطقه باشد که باعث مهاجرت نیرو های کاربلد به شهر و استنهای دیگر و خالی شدن روستاها نشود.
مشاور پروژه های اجرایی جی جی پی سفارت ژاپن با بیان این که زیر ساخت های ابنیه ای فنی و حرفه ای شهرستان مناسب و کامل است، افزود: با توجه به سرمایه گزاری انجام شده در زمینه احداث ساختمان فنی حرفه ای بشاگرد تنها ایجاد این بنا مشکلی را حل نمی کند و اصلی ترین کار در حال حاضر تجهیز و جذب کار آموز و نیروی انسانی است.
شجاعی اظهار کرد: در حال حاضر اصلی ترین مشکل روستائیان فروش محصولات تولیدی است که عمده دلیل آن مسائل فرهنگی و عدم آشنایی کشاورزان این مناطق با علم بازاریابی و فروش است که اگر ما بتوانیم با همکاری سازمان ها و ارگان ها و به خصوص خود مردم، آموزش های لازم را به کشاورزان دهیم و آن ها را سامان دهی کنیم مشکل بیکاری اکثر مردم این منطقه مرتفع می شود.
وی خاطر نشان کرد: امیدواریم با راه اندازی و تجهیز این مجموعه و با توانمند سازی نیروی کار بومی شهرستان، نگرش و فرهنگ محرومیت را در این منطقه را تغییر دهیم و مسئولان شهرستانی و استانی هم با حمایت از سازمان هایی همچون فنی و حرفه ای که ارتباط مستقیمی با اشتغال دارد تغییری در وضع معیشتی و اقتصادی مردم حاصل کنند.
مشاور پروژه های اجرایی جی جی پی سفارت ژاپن در پایان این گفتگو از تجهیز تعدادی از کارگاه های آموزشی، احداث خوابگاه، فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی در مرکز فنی حرفه ای شهرستان بشاگرد خبر داد.
انتهای پیام//
:: موضوعات مرتبط:
آخرین اخبار اقتصادي ,
,
:: برچسبها:
سفارت ژاپن ,
مشاور پروژه های اجرایی ,
فنی حرفه ای ,
بشاگرد ,
قطب اقتصادی ,
اوضاع معیشتی ,
شهرستان بشاگرد ,
ظرفیت های موجود ,
سرمایه گذاری ,
نیروی انسانی ,
ساختمان فنی و حرفه ای ,
,